Alla inlägg under september 2010

Av sannisunshine - 15 september 2010 14:22

Idag känns det verkligen som jag börjar bli frisk, hoppas det håller i sig bara! 


Sitter just nu hemma hos Niclas, vi var tvungen att åka in till stan imorse då jag hade möte på Lernia och Niclas skulle till vårdcentralen samt hämta mer kläder då han beslutade sig att stanna hos mig hela veckan istället! Snacka om tur jag har:) Han som egentligen skulle hem i måndags och så blir han kvar så länge<3 Myyyys!!!!

Så då kan ni förstå att jag är ännu gladare va? ;)


Mötet på Lernia gick bra.. Jag ska börja plugga upp min matte, men först måste jag på arbetsförmedlingen för jag måste tydligen prata med min handledare där om det. Så ska dit snart skulle jag tro, men det kunde vara bra ifall jag faktiskt visste vem min handledare var..

Medans mötet på Lernia var så kom en gubbe som har hand om matte och skulle berätta lite för mig om det och så kom vi in på CV och gå runt i affärer och lämna osv, han såg DIREKT att det var inte något jag ville och att jag skulle tycka det var pinsamt, det har inte min jobbcoach på Lernia märkt, han tror jag är värsta oblyg:P Men denna gubbe märkte direkt, han sa till mig att det märktes att jag tyckte sådant var pinsamt, så han frågade mig:

-"Har du någonsin köpt en trisslott?"

Jag: "Ja klart jag har"

- "Ja, men tyckte du att det var pinsamt?"

Jag: "Haha nä inte ett dugg"

- "nä just det, det är inte det här heller. Du får tänka som att du skulle köpa en trisslott när du ska lämna CV"


Hehe, tyckte det var lite roligt och han har ju faktiskt rätt.. Får försöka tänka så helt enkelt. Och som han sa, att det var skitsamma ifall dom slängde mitt CV i papperskorgen, jag har ju iallafall visat att jag finns:P

Får se när jag får mod nog att göra sådant, alla som känner mig vet nog hur jag är ;)


Av sannisunshine - 12 september 2010 23:19

Just nu sitter det en mycket glad Sanni framför datorn, varför? Jo för Niclas sa just att han stannar tills på tisdag eller onsdag istället för att fara hem imorgon bitti som han skulle göra och det gjorde mig mycket glad :D

Känns riktigt underbar, en helg tillsammans är alldeles för kort tid ;)
Fast imorgon ska han plugga en massa i flera timmar, men det gör inget, så underbart att ha honom i närheten bara :)


Nu ikväll har vi kollat på Angelina Jolies nya film "Salt". Den var grymt bra tycker jag, den ska ni helt klart se!
  

Av sannisunshine - 11 september 2010 18:47

På torsdag kväll for jag till Niclas och vi myste till det med chips, dipp, dricka och en film. Vi såg på "Frozen" som handlar om 3 ungdomar som blir fast i liften i en slalombacke. Dom som arbetade där trodde nämligen inte att det var några som var kvar så dom stängde av allt och åkte hem och det skulle dröja 5 dagar innan dom öppnade igen.. Den var väldigt spännande på vissa ställen men jag gillade inte slutet direkt, men helt klart värd att se.


På fredagen så for vi och firade Niclas pappa som fyllt 50. Mycket trevligt var det och det bjöds på underbart god thaimat, allting var gjort själv av Niclas pappas flickvän.. Det fanns vårrullar, friterade räkor, friterade kyckling, pekingsoppa, någon slags gryta och mer, så otroligt gott! Vi åt tills vi blev riktigt mätta :)

En av Niclas farbröder känner min kusin Nicklas, det var lustigt:) för min kusin Nickas jobbar på samma ställe. Tänk vad världen är liten!

Eftersom både jag och Niclas var trötta och börja bli förkylda så for vi hem vid 21 hem till mig och vi möttes av 2 otroligt glada hundar:)


Idag har vi ärligt talat bara suttit vid datorerna och varit ut med hundarna.. När man är förkyld så är det skönt att ta det lugnt. Snart ska vi iallafall spela alfapet, om bara Niclas blir klar vid datorn någon gång, men först ska hundarna ut och senare ikväll blir det väl någon film och bara mys! Det är grejjer det!


Hoppas ni alla har det bra i helgen:)

Av sannisunshine - 9 september 2010 14:10

Jag har nördat mycket scrubs både idag och igår..
Har kollat på minst 18 avsnitt tror jag.. Är nämligen inne på 6:e säsongen nu och den har jag aldrig sett, bara några avsnitt här och där. Så det är roligt.


Det har bara varit skönt att bara sitta på sängen och titta på en massa avnitt. OCh Dizzy har legat brevid mig nästan hela tiden. Så mysigt:)


Idag har jag även dammsugat och torkat golven.. Borde städa köket med, men just nu orkar inte. Tror jag ska duscha innan jag gör det så mitt hår torkar någon gång. Ska till Niclas ikväll, så skoj!

Av sannisunshine - 7 september 2010 10:52

Igårkväll när jag kom hem från Niclas fick jag en stor chock, när jag gick in mot mitt rum höll på jag på gå in i en dörr!! Mina föräldrar hade fixat en dörr till mitt rum under helgen när jag var borta, lovely! Har bott i det här rummet säkert 10 år och har aldrig haft en dörr, utan fått ha draperi.. Det var därför jag höll på gå in i dörren med, för mamma hade lämnat draperiet kvar, hehe. Det var verkligen en trevlig överraskning. Så skönt att bara stänga in sig..


Dessutom har jag en egen bärbar dator nu, har fått lånat Niclas gamla på obestämd tid, då han ha köpt en ny och det känns riktigt härligt! att sitta när man vill, hur länge man vill.. Skit nice.


Lite svårt att skriva just nu, då jag har en Dizzy som vill bli kliad, så får skriva med en hand.. Hon vill ha uppmärksamhet hela tiden den där vovven :) Min gogumma.

Av sannisunshine - 6 september 2010 12:44

*positiva tankar, positiva tankar*

Måste försöka komma ihåg det och tänka bättre än vad jag göra.. Det går nog bra..


Är fortfarande kvar hos Niclas men har varit själv här utan honom sedan 9 imorse. då han drog till skolan för att plugga med några från sundsvall som också går Webbutveckling. Så sitter här och väntar och väntar på att han ska komma tillbaka;) Han sa att han skulle komma vid 1 tiden, så får väl se, men skulle inte förvåna mig ifall han blev kvar där längre :P Tydligen tycker han om att plugga, hehe:)


Men det är verkligen SKIT TRÅKIGT att vara själv, jag är inte van vid att vara själv utan brukar alltid ha en massa folk runt omkring mig, så nu att vara helt själv här är verkligen hur tomt som helst.. Vettetusan vad jag ska göra.. Vad gör folk när dom är själv? Hm...


   Bild tagen från promenaden med Niclas igår


Av sannisunshine - 5 september 2010 17:37

Jag blir förvånad när jag läser mina senaste inlägg hur deprimerad jag faktiskt kan låta, det låter inte riktigt som mig när jag läser det där. Men så är det, även jag kan har sjukt dåliga dagar..

Det är betydligt bättre nu kan jag säga, försöker tänka positivt och på ett annat sätt när det jag kände är påväg tillbaka och det är nog så jag får göra.. Försöka tänka positivt.. Påminn mig om det bara!


Just nu är jag hos Niclas och har varit här sedan fredagskväll och vi har haft en massa mys för oss, precis det jag behövde! 

På fredagen hann vi inte med så mycket mer än att kolla på lite photoshop filmer, hehe sant. Niclas pluggar ju "Webbutveckling" och försöker lära sig allt, sedan försökte han lära mig lite photoshop då jag vill det:) Gjorde snygga texter och så.

Sedan på lördagen sov vi ända till 11, och vid 2 tror jag det var så stack vi ner på stan, köpte några cider på systemet, tog en fika med hans mamma, gick in på hemköp och handlade till mat och sedan for tillbaka till Niclas och lagade maten.
Vi gjorde lite kycklingwok med nudlar och även om jag alltid är så osäker på att lyckas så blev det gott :)

Sedan kollade vi även på 2 filmer och drack lite cider, gott gott!

Idag har vi varit på ännu en tur på stan, kollat runt lite smått och sedan har vi inte gjort så mycket mer, jag har kollat på när Niclas spelat ett roligt spel på datorn, ända tills jag blev trött och lade mig i sängen och somnade drygt 20 minuter, hur skönt som helst!


Och nu ska vi snart ut på en promenad och tar med kameran och fotar lite, sedan tror jag vi skulle spela Worms, samt se 2 filmer igen:) Någon med Morgan Freeman samt "Leap Year". Ännu mera mys alltså<3


Måste bara säga att Niclas är så otroligt gullig, när jag somnade förut i hans säng så hämtade han en filt och stoppade om mig så jag inte skulle frysa, han är så mysig så<3 Såååå glad att jag har honom!!!! Min underbara pöjk ;)


Hoppas alla haft en bra helg, för det har jag definitivt haft!


Av sannisunshine - 2 september 2010 10:11

Jag verkligen hatar hur jag känt mig dom senaste dagarna och jag riktigt hatar att ständigt ha den här konstiga känslan i magen, i hela mig..

Det är så otroligt jobbigt och jag vill inte känna som jag gör, men det går inte att göra något åt det. Jag är så jävla osäker i mig själv och att jag inte duger att det nästan förstör allt.. Hate IT!

Och den person som jag behöver allra mest just nu, finns helt enkelt inte här/har  inte tid just nu.. Fullt upp med annat och det plågar verkligen mig.. Iallafall som det är nu pga hur jag mår...


Det är konstigt hur man, trots att man har underbara vänner, hundar, familj & pojkvän ändå kan känna sig så otroligt ensam som jag gör nu..
Vill bara gråta..


Allt känns piss.. Jag mådde bra ett tag igår, men nu är nästan allt tillbaka igen..

Om det inte vore för hundarna skulle jag bara lägga mig ner i sängen och inte kliva upp nå mer idag..


Vill seriöst, bara härifrån..


Förstår att ni inte fattar ett dugg antagligen av det jag skrev, men även om ni inte förstår så är det skönt att skriva av sig.. Och ni behöver inte oroa er allt för mycket, det är bara jag som är sjukt konstig!

Presentation

Är en 20årig tjej från Sundsvall som kommer skriva om allt möjligt, intressen, livet, viktnedgång och mycket mer!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards